Esittelyssä; The Beautiful Oil -kauneusöljy

Esittelyssä; The Beautiful Oil -kauneusöljy

Kuten jo tiedetäänkin, minähän hehkutan suoraan sydämestäni, ja vain jos aihetta on. Siksipä olenkin tehnyt niin huolellisen etsintätyön ja valintaprosessin tuotteilleni että käsi sydämellä voin niiden toimintaan vannoa. Tässä fiiliksiäni Kjaer Weisin The Beautiful Oilista n 6 kuukauden päivittäisen käyttökokemuksen jälkeen.

 The Beautiful Oil vakuuttaa suorituskyvyllään. Ennakko-odotuksenikin tätä öljyseerumia kohtaan toki olivat jo suuret. Kevyt, ylellinen kauneusöljy palkittiin 2018 Glamour -awardseissa sarjansa parhaana. Tuotetta on ylistetty ympäri maailmaa, eikä suotta. Itseni se on vakuuttanut syvästi. Jos voittaisin lotossa, menisin sen paljon puhutun shampanjakylvyn sijaan takuulla kylpemään tähän öljyyn???? 

 Viimeisten parin vuoden aikana öljyt ovat nousseet meikkialan ammattilaisten yhdeksi tärkeimmistä "aseista" koska ihosta on saatava terveen ja hehkuvan näköinen ilman että se näyttää meikatulta. Iho ei myöskään saa näyttää rasvaiselta eikä tuntua öljyiseltä. Tämän lisäksi meikin pitäisi pysyä paikoillaan aamusta iltaan, toimia haastavissakin kuvausolosuhteissa ja tietenkin pitää iho hyväkuntoisena ja terveenä tukkimatta ihohuokosia ja blokkaamatta ihon toimintaa. Kuulostaa melkein mahdottomalta yhtälöltä, öljyynkin kohdistuvat vaatimukset ovat todella suuret. Sen on oltava laadukasta ja tarkoitukseen sopivaa. Öljyjä on kuitenkin markkinoilla moneen lähtöön ja niiden käyttö on ollut toisinaan hyvinkin haastavaa. Täydellisesti toimivan öljyn metsästys on ollut enemmän kuin haasteellinen tehtävä, sillä ne toimivat jokainen omalla tavallaan, ja ovat ominaisuuksiltaan todella vaihtelevia. Oma parin vuoden mittainen metsästykseni päättyi viimein alkukeväästä kun sain käsiini The Beautiful Oilin. Ensin testasin itseeni (kuten aina????), ja sen jälkeen olenkin käyttänyt sitä niin asiakastyössä, kuin ehdottomana luottotuotteena kuvauksissa ja näytöksissäkin.

 The Beautiful oil on täydellinen Kjaer Weisin meikkipohjan primer yhdistettynä tehokkaaseen ihonhoitoon. Kevyt öljy on täynnä ravinteita, vitamiineja, antioksidantteja, ja ihon kuntoa luonnollisesti parantavia aineita. Se on kehitetty helpottamaan monenlaisia iho-ongelmia. Toimii ylellisenä kosteuttajana niin päivisin kuin öisinkin. Jos iho on todella kuiva, käyttäisin kuitenkin yöksi lisäksi laadukasta hoitovoidetta. EDIT: Kun iho tottui öljyyn pidemmässä käytössä, muuta en ole enää kaivannut (ainakaan näin kesäaikaan).

 Tehoaineena toimii mm Kiinan jamssi, jonka erikoisin ominaisuus on sen uusiutumiskyky. Juuri säilyy maasta nostettunakin kuukausia, ja kun siitä leikataan pala, se kykenee korjaamaan leikkauspinnan hetkessä. Samalla tavalla se toimii myös iholle käytettynä. Korjaa ja vahvistaa ihoa ihotyypistä riippumatta.

Meikkaajan ominaisuudessa eniten silti rakastan kaunista pintaa jonka tämä kauneuseliksiiri iholle tekee. Se ei tee ihoa kiiltäväksi niin kuin usein öljystä ajatellaan, vaan jättää iholle täydellisen liftatun ja tasoitetun näköisen "shimmery"-pinnan, kuin iho nuortuisi vuosia. Jatkuvassa käytössä vaikutus vain paranee ja paranee. Tällainen pinta korostaa automaattisesti kasvojen piirteitä nostaen poskipäitä ja toisaalta taas tehden luonnollisen "contouringin" valon ja varjon vaikutuksesta, juuri niin kuin se oikeaoppisesti pitäisikin tehdä. Jos iho on taipuvainen rasvaisuuteen, tämä pitää meikin paikallaan aamusta iltaan paremmin kuin mikään muu, ja lisäksi tasapainoittaa ihon toimintaa, kirkastaa, ja rauhoittaa. Kauneusöljy taistelee vapaita radikaaleja vastaan hidastaen ihon vanhenemisprosessia, rauhoittaa tehokkaasti myös punoitusta ja ruusufinniä, sekä jättää huokoset hoidetun näköiseksi ja iholle ylellisen tunteen niin että meikin levittäminen iholle on todellinen ilo.

Öljy lämmitetään käsissä (n 3-6 tippaa, jotka on helppo annostella pullon pipetillä) ja levitetään puhtaille kasvoille. Hifistelijä, joka haluaa parhaan lopputuloksen mihin on mahdollista päästä, pienentää ensin ihohuokoset Kjaerin uutuus -kasvovedellä (joka muuten harvinaisen tehokkaasti hoitaa hommansa). Öljyn on hyvä antaa imeytyä 3-5 min ennen meikkivoidetta. Itse lasken tuon kasvoveden ja öljyn jo meikiksi, sen verran tehokkaasti ne pintaa restauroivat. Koska iho näyttää kauniilta jo meikkivoiteen levitystä aloitettaessa, tykkään levittää tähän päälle Kjaer Weisin voiteen sormin, aloittaen niistä kohdista jotka peittoa tarvitsevat. Tällöin ihoa ei tarvitse "naamioida" kokonaan kuin maskin alle, vaan hyvin vähäinen määrä riittää, ja ihosta jää upean hehkuvan ja luonnollisen näköinen. Kun voiteen sävy on täydellisen oikea, ei ole pelkoa että iholle jäisi minkäänlaisia rajoja vaikka sitä laittaisikin vain paikoitellen, tällä koostumuksella niitä on melkeinpä mahdotonta saada aikaiseksi. Näin tehtynä meikki myös pysyy, pysyy ja pysyy, kasaantumatta tai kerääntymättä juonteisiin tai kuivempiin/rasvaisempiin kohtiin (koska niitä ei enää ole) päivänmittaan. Usein meikkausopissa kävijöitä askarruttaa se, että mihin kohtaan meikkivoiteen levitys on hyvä lopettaa ettei leukaan jää rajoja. Unohda ne, harvoin meikkiä oikeastaan edes tarvitsee levittää leukaperiin asti.

Täydellistä, enempää ei voisi toivoa, tai ainakaan en ole keksinyt mitään puutteita. Tämä öljy täytyy kokeilla itse todetakseen sen vaikutuksen. Toisilla öljy toimii heti, toisilla, niin kuin itsellänikin, vaati muutaman päivän käyttöä ennen kuin se on parhaimmillaan, jolloin eron todellakin huomaa ja tuntee.

Ainiin, ja tämähän on tietenkin orgaaninen, kestävän kehityksen mukaisin keinoin luontoa vahingoittamatta viljellyistä, tarkoin valituista, luksuskosmetiikan kriteerit täyttävistä raaka-aineista valmistettu refill- tuote, niin kuin kaikki muutkin sarjan tuotteet???? Täydellisen hyvää fiilistä joka tippa, myös ajatusten tasolla.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.