Tervetuloa laatukosmetiikan verkkokauppaan!


Studio Tiina Lambergin Laatumeikit.fi -verkkokauppa tarjoaa laadukkaat meikit sekä ihonhoitotuotteet nopeasti ja turvallisesti. Ammattilaisen valitsemat tuotteet takaavat parhaan lopputuloksen. Olemme kotimainen verkkokauppa ja avoinna joka päivä 24 h vuorokaudessa.

Studio Tiina Lamberg - Meikkistudio


Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan mukaan. Näet eri toimitustapojen hinnaston kassalla. Yli 200 € suuruiset tilaukset toimitamme veloituksetta.


Tuotteet voi myös noutaa meikkistudiolta Hämeenlinnan keskustasta. Nouto tulee aina sopia etukäteen, jotta olemme varmasti paikalla!


Studio Tiina Lamberg
Hallituskatu 19
13100 HÄMEENLINNA

Tiina Lamberg
P. 010 323 6920
info@tiinalamberg.fi


Toimitusaika

Toimitamme ostoksesi nopeasti ja postitus tapahtuu lähes aina samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksesta - toimitusaika on siis normaalisti 2-5 arkipäivää.

Pyrimme siihen, että kaikkia esillä olevia tuotteita on varastossa. Mikäli tilaamasi tuote on jostain syystä kuitenkin päässyt loppumaan, ilmoitamme siitä välittömästi.


Maksutavat

Verkkokaupassamme maksaminen on turvallista. Käytämme tunnettuja ja turvallisia Klarna- ja Checkout-maksupalveluita.


Toimitustavat

Ostoksesi toimitetaan sinulle postitse. Normaali kirjeposti saapuu suoraan kotiisi ja isommat lähetykset ovat noudettavissa lähimmästä postitoimipaikasta saapumisilmoituksella. Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Manner-Suomen alueelle.

Tuotteet on myös mahdollista noutaa meikkistudioltamme, tällöin noutoaika tulee sopia myyjän kanssa etukäteen.


Palautukset ja vaihdot

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihtomahdollisuus. Muistathan, että palautettavien tuotteiden tulee olla täysin käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Tuotetta ei saa avata eikä käyttää ja pakkauslaatikon tulee olla täysin ehjä.


Toimi näin:

Ota yhteyttä meihin p. 010 323 6920 tai info@tiinalamberg.fi ja kerro palautuksesta tai vaihdosta.

Lähetä palautettava tuote meille postitse. Pakkaa samaan pakkaukseen, jolla tuote saapui. Mainitse postissa, että on kyse asiakaspalautuksesta. On tärkeää, että palautat tuotteen asiakaspalautuksena – valitettavasti emme voi vastaanottaa postiennakkopaketteja.

Palautuksen saavuttua lähetämme sinulle uuden tuotteen tilalle tai palautamme rahasi. Palautukset ja vaihdot hoidetaan asiakkaan ja Studio Tiina Lambergin välillä. Maksujenvälittäjä ei hoida rahan palautuksia puolestamme.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät nopeimmin puhelimitse numerosta

010 323 6920

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse info@tiinalamberg.fiToimitukset – yleistä


Suosittelemme rekisteröitymistä verkkokaupan asiakkaaksi, jotta voimme varmistaa sujuvan asiakaspalvelun kaikissa tilanteissa.

Tilaaja vastaa siitä, että tilatut tuotteet kestävät postilaatikkosäilytyksen.

Vastaanottajan postilaatikon tai -luukun olosuhteet – kylmyys, kuumuus tai kosteus – voivat olla haitallisia tuotteille. 

Emme vastaa meistä riippumattomista syistä postin kulussa aiheutuneista viivästyksistä, muutoksista, häiriöistä tai virheistä.


Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, teethän HETI vahinkoilmoituksen postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.


Huomioitavaa!

Tuotteen väri voi poiketa näytöllä näkyvästä väristä. Näytön värit ovat aina laitekohtaiset ja riippuvat päätelaitteen kalibroinnista. Otathan tämän huomioon tilatessasi meikkejä verkon kautta.


Etusivulle