BeautyLash

Ripsiseerumi Beautylash Eyelash Growth Booster

Ripsiseerumi Beautylash Eyeylash Growth Booster aktivoi silmäripsien kasvua luonnollisesti ja tehokkaasti!

99,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Beautylash Eyelash Growth Booster-seerumin päivittäinen käyttö kuuden viikon ajan parantaa ripsien rakennetta ja tekee niistä huomattavasti pidemmät, vahvemmat ja joustavammat. Kosteuttavat aineosat estävät katkeilun ja ennenaikaisen putoamisen ja suojaavat ripsiä vahingollisilta ympäristövaikutuksilta. Seerumi takaa ripsien ravinteiden saannin

  • Jopa 75% pidemmät ripset kuuden viikon jälkeen
  • Tuuheammat ja vahvemmat ripset
  • Vaikutus perustuu bioaktiivisiin aineosiin
  • Tieteellisesti todistettu teho ja mukavuus


Tärkein aineosa on Karibianmeressä kasvavasta Plexaura homomalla-korallista saatava öljy, joka pidentää silmäripsien anageenivaihetta (kasvuvaihetta) merkittävästi ja vähentää samalla katageeni- ja telogeenivaiheissa (irtoamisvaiheissa) olevien ripsien määrää. 

Öljy stimuloi juuria sekä solujen jakaantumista ja aktivoi silmäripsien kasvua. Lisäksi tuote parantaa ripsien rakennetta sekä joustavuutta ja estää ripsien ennenaikaisen putoamisen ja katkeilun. Koska ainetta esiintyy Plexaura homomalla-korallissa luonnollisesti, se on bioaktiivista ja imeytyy siksi helpommin ihmiskehoon kuin synteettisesti valmistetut aineet.

Seerumin kehitystyössä on pyritty mahdollisuuksien mukaan välttämään lisäaineita, jotta ei vähennettäisi koralliuutteen puhtautta ja heikennettäisi sen vaikutusta ripsien juuriin. 

Valitut aineet - hyaluronihappo, biotiini ja D-pantenoli - hoitavat ja ravitsevat ripsiä kasvujakson kaikissa vaiheissa.-Silmälääkärien testaama

-Ihotautilääkärien testaama

-Ei sivuvaikutuksia

-Prostamiditon

-Parabeeniton

-Hajusteeton

Arvostelut 0 arvostelua