Kasvonaamio Evagarden Hydraone Mask x4
Kasvonaamio Evagarden Hydraone Mask x4
EVAGARDEN

Kasvonaamio Evagarden Hydraone Mask x4

EVAGARDEN Hydraone Mask -kasvonaamiossa on raikas geelimäinen koostumus joka kosteuttaa ihoa syvältä ja tekee siitä kiinteytyneen näköisen!

18,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

HydraOne Mask -kasvonaamio on rikastettu kolmivaikutteisella Hydraone kompleksilla, joka tuo iholle pitkäkestoista kosteutusta. Naamiolla on miellyttävä ja raikas vaikutus huoneenlämmössä säilytettynä, viilentävä ja rauhoittava vaikutus, kun sitä säilytetään jääkaapissa.

HydraOne-sarjan tuotteet ovat kätevissä yksittäispakkauksissa, jotka sisältävät juuri oikean määrän tuotetta. Ne sopivat täydellisesti mukaan otettavaksi, lyhyelle reissulle tai pidemmälle matkalle. Tuotteet ovat myös käteviä käytettäväksi osana päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Käytetään kahdesti viikossa iltaisin puhdistetulle iholle, annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia ja hierotaan jäljellä oleva tuote ihoon pyörivin ylöspäinsuuntautuvin liikkein. Vaihtoehtoisesti jäljellä olevan tuotteen voi myös pyyhkiä pois esimerkiksi Evagarden meikinpuhdistusliinalla. Tämän jälkeen iholle voi levittää hoitovoiteen. Raikkaamman tunteen saavuttamiseksi pidä kasvonaamio-pakkausta jääkaapissa vähintään 1-2 tuntia ennen käyttöä.

Arvostelut 0 arvostelua