Face Atelier

Meikkivoide FACE atelier Ultra Foundation #5 Sepia

Ultra Foundation- meikkivoide on innovatiivinen runsaspigmenttinen voide joka peittää täydellisesti jättäen iholle luonnollisen satiinisen ja hehkuvan pinnan.

3,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Ultra Foundation- meikkivoide on FACE atelier- meikkisarjan sielu ja sydän. Voiteessa on hienostunut silikonipohjainen koostumus. Et tarvitse primeria, se on jo mukana Ulta Foundation- meikkivoiteen koostumuksessa. Toimii hyvin myös ilman puuterointia jolloin aikaansaadaan nuorekas, hehkuva lopputulos. Voide sisältää Soft-focus- aineosia jotka häivyttävät pieniä juonteita ja epätasaisuuksia.

Silikonipohjainen voide on tarpeeksi läpikuultava käytettäväksi nuoremmilla naisilla ja luonnostaan vähemmän peittoa vaativalla iholla, mutta toimii täydellisesti myös vaativammalla iholla. Voide toimii täydellisesti kerrostettuna enemmän peittoa vaativilla alueilla luomatta silti "naamiomaista" lopputulosta. Et tarvitse erillistä peitevoidetta. Se on täydellinen apu ikääntyvälle, vaativalle tai hyvin herkälle iholle. Uniikin silikonien sekoituksen ansiosta Ultra Foundation- meikkivoide on kuin hienostunut, kevyt, mukautuva ja luonnollisesti hengittävä "toinen iho". Lue lisää silikoneista tästä: Silikonien taika

Ultra Foundation- meikkivoide on ikä- ja rotuneutraali. Voidetta on saatavilla 16 eri sävyisenä -todella vaaleasta todella tummaan, mukaan lukien 5 uniikkia väriadjusteria, Zero Minus, Zero Plus, Zero Plus Plus, Heat ja Blaze. Adjustereilla voidaan vaalentaa, tummentaa tai sävyttää väriä halutun laiseksi. Heat- sävyä voidaan käyttää lämpimämmän sävyn luomisessa tai tummilla ihonväreillä poskipunana. Lopputuloksena on juuri Sinulle kustomoitu täysin sopivan sävyinen uniikki meikkivoide jonka sävyä voi muuntaa esimerkiksi vuodenaikojen ja muiden ihon värin vaihteluiden mukaan. Kosteuden ja lämmön kestävä


Hyödyt


Voiteen ultra-tiivistettyjen pigmenttien ansiosta hyvin vähäinen määrä riittää ja voide on helppo kerrostaa läpikuultavasta täydellisesti peittävään. Se on kevyt emulsio joka jää ihon pintaan imeytymättä ja tekee ihon sävystä täydellisen. Voidaan käyttää myös hoitovoiteeseen sekoitettuna jolloin aikaansaadaan kustomoitu sävyttävä päivävoide. Silikonit Ultra Foundation- meikkivoiteen tarkoin varjellussa koostumuksessa luovat optisen harhan, saaden pienet juonteet ja rypyt tasoittumaan. Tämä luo illuusion pehmeästä ja kiinteämmästä ihosta. Ei ihme, että tämä voide on myös monen tähden, kuten Lady Gagan valinta.

Arvostelut 0 arvostelua