Huulten tehohoito FACE Atelier Lip RX Sahara -kevyesti sävyttävä
Huulten tehohoito FACE Atelier Lip RX Sahara -kevyesti sävyttävä
Face Atelier

Huulten tehohoito FACE Atelier Lip RX Sahara -kevyesti sävyttävä

Lip RX Huulihoito on elegantti hoitokeino kuiville ja halkeileville huulille.

27,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Hemmottele huuliasi silkkisen pehmeällä, sävytetyllä, ohuella huulihoidolla joka rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa huuliasi sään vaihteluilta. Sisältää orgaanisen uv-suojan, ja on täynnä antioksidantteja ja eteerisiä öljyjä. Lip RX sisältää täydellisen latauksen eteerisiä öljyjä ja vitamiineja jotka korjaavat ja suojaavat huuliasi vaikuttamatta silti muiden huulituotteiden, esim. huulipunan toimivuuteen. 


HYÖDYT:

Valkohilpansiemenöljy -Valkohilpan siemenistä kylmäpuristamalla valmistetussa öljyssä on loistavat antioksidanttiset ja ihoa pehmentävät ominaisuudet. Suojaa tehokkaasti. Auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kosteutensa.


Seesaminsiemenöljy -Seesaminsiemenöljyn sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina ja luonnollisena uv-suojana. Öljyn sisältämä sesamol- niminen antioksidantti hidastaa ihon ikääntymistä ja ehkäisee tehokkaasti ryppyjen ja pienten juonteiden syntymistä.


Sheavoi -Hyvä antioksidanttien lähde. Sisältää viittä eri rasvahappoa, kasvisteroleita, D-, A- ja E-vitamiinia ja allatoiinia (auttaa tehokkaasti ihovaurioiden paranemisessa). Tämä kombinaatio neutraloi vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, vähentää pieniä juonteita ja ikääntymisen merkkejä sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. Sisältää myös luonnollisen aurinkosuojan kanelihapon muodossa.


Allatoiini -Parantava, kosteuttava, rauhoittava. Tehokas apu kuivalle ja halkeilevalle iholle.


Arvostelut 0 arvostelua