Luomiväri FACE Atelier Eye Shadow Palomino -matte
Luomiväri FACE Atelier Eye Shadow Palomino -matte
Face Atelier

Luomiväri FACE Atelier Eye Shadow Palomino -matte

FACE Atelierin luomivärejä on saatavilla lukuisissa eri väreissä ja eri koostumuksilla. Suunnittele itse oma design-palettisi laajasta valikoimasta!

15,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

FACE Atelierin luomivärit myydään yksittäisinä irrallisina nappeina, jotka sopivat erikseen myytävään palettiin. Luomiväripaletissa on magneettinen paikka neljälle luomivärille, joihin värit on helppo napsauttaa kiinni. Myös Cake-malliset eyelinerit sopivat samaan palettiin. Voit siis suunnitella itse oman palettisi laajasta värivalikoimasta. 

Houkutteleva kokoelma ylellisiä värejä pitkäkestoisella koostumuksella. Syntisen pehmeät paakkuuntumattomat värit uniikilla mikronoidulla koostumuksella levittyvät kauniisti ja virheettömästi. Nämä pigmenttirikkaat luomivärit on suunniteltu helposti levittyviksi, saat aikaan vaivattomasti täysin tasaisen ja kauniisti häivytetyn lopputuloksen.


Huom! Luomivärit eivät ole valmiiksi säilytysrasiassa vaan tarvitsevat erillisen paletin. Palettiin pääset tutustumaan tästä: Luomiväripaletti FACE Atelier- luomiväreille


FACE Atelier luomivärit ovat vegaaneja lukuunottamatta sävyjä African Violet, Azure, Ice Burg, Iced Amethyst, Purple Haze, Plum Glaze and Rapberry Satin.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet