Meikkivoide FACE atelier Ultra Foundation 30 ml  #.5 pearl     (-neutral - very fair complexion - cameo undertone (no pink) )
Meikkivoide FACE atelier Ultra Foundation 30 ml  #.5 pearl     (-neutral - very fair complexion - cameo undertone (no pink) )
Face Atelier

Meikkivoide FACE atelier Ultra Foundation 30 ml #.5 pearl (-neutral - very fair complexion - cameo undertone (no pink) )

Ultra Foundation -meikkivoide on innovatiivinen runsaspigmenttinen voide, joka peittää täydellisesti jättäen iholle luonnollisen satiinisen ja hehkuvan pinnan.

59,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Ultra Foundation- meikkivoide on FACE atelier- meikkisarjan sielu ja sydän. Voiteessa on hienostunut silikonipohjainen koostumus. Et tarvitse primeria, se on jo mukana Ultra Foundation- meikkivoiteen koostumuksessa. Toimii hyvin myös ilman puuterointia, jolloin aikaansaadaan nuorekas, hehkuva lopputulos. Voide sisältää Soft-focus-aineosia, jotka häivyttävät pieniä juonteita ja epätasaisuuksia.

Silikonipohjainen voide on tarpeeksi läpikuultava käytettäväksi nuoremmilla naisilla ja luonnostaan vähemmän peittoa tarvitsevalla iholla, mutta toimii täydellisesti myös vaativalla iholla. Voidetta voi kerrostaa halutun verran enemmän peittoa vaativilla alueilla luomatta silti "naamiomaista" lopputulosta. Et tarvitse erillistä peitevoidetta. Ultra Foundation on täydellinen apu ikääntyvälle, vaativalle tai hyvin herkälle iholle. Uniikin silikonien sekoituksen ansiosta Ultra Foundation- meikkivoide on kuin hienostunut, kevyt, mukautuva ja luonnollisesti hengittävä "toinen iho". Lue lisää silikoneista tästä: Silikonien taika

Ultra Foundation- meikkivoide on ikä- ja rotuneutraali. Voidetta on saatavilla 16 eri sävyisenä - todella vaaleasta todella tummaan, mukaan lukien 5 uniikkia väriadjusteria, Zero Minus, Zero Plus, Zero Plus Plus, Heat ja Blaze. Adjustereilla voidaan vaalentaa, tummentaa tai sävyttää väriä halutunlaiseksi. Heat-sävyä voidaan käyttää lämpimämmän sävyn luomisessa tai tummilla ihonväreillä poskipunana. Lopputuloksena on juuri Sinulle kustomoitu täysin sopivan sävyinen uniikki meikkivoide, jonka sävyä voi muuntaa esimerkiksi vuodenaikojen ja muiden ihon värin vaihteluiden mukaan. Kosteuden ja lämmön kestävä.


Hyödyt


Voiteen ultratiivistettyjen pigmenttien ansiosta hyvin vähäinen määrä riittää ja voide on helppo kerrostaa läpikuultavasta täydellisesti peittävään. Kevyt emulsiomainen voide jää ihon pintaan imeytymättä ja tekee ihon sävystä täydellisen. Voidaan käyttää myös hoitovoiteeseen sekoitettuna, jolloin aikaansaadaan kustomoitu sävyttävä päivävoide. Silikonit Ultra Foundation -meikkivoiteen tarkoin varjellussa koostumuksessa luovat optisen harhan saaden pienet juonteet ja rypyt tasoittumaan. Tämä luo illuusion pehmeästä ja kiinteämmästä ihosta. 

Arvostelut 0 arvostelua