Irtopuuteri FACE atelier Ultra Loose Powder 45g Translucent
Irtopuuteri FACE atelier Ultra Loose Powder 45g Translucent
Face Atelier

Irtopuuteri FACE atelier Ultra Loose Powder 45g Translucent

Ultra Loose Powder -irtopuuteri kiinnittää meikin koko päiväksi kerääntymättä juonteisiin. Translucent -sävy sopii jokaiselle, vaaleasta tummaan. Jättikoko!

43,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

FACE atelierin Ultra Loose Powder –irtopuuteri on mikronisoitu, hienojakoinen kiinnityspuuteri, joka lähes katoaa levitettäessä. Vähentää kiiltoa ja pienentää ihohuokosia, luoden ikään kuin "live photoshopatun" näköisen pinnan, joka pysyy koko päivän ajan. Irtopuuteri kiinnittää meikkivoiteen jättämättä iholle puuterisen tai kuivan näköistä viimeistelyä, sekä estää meikkivoidetta liikkumasta iholla ja kulumasta pois. Kevyen ja ilmavan koostumuksensa ansiosta Ultra Loose Powder –irtopuuteri ei tee ihoa juovikkaaksi eikä sameaksi. Optiset ”sumentavat” pigmentit vähentävät pienten juonteiden, ihovirheiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Ultra Loose Powder –irtopuuteri ei petä missään olosuhteessa, sillä se on kosteutta, kuumuutta ja rasvaisuutta torjuva. Tuote imaisee itseensä ylimääräisen rasvaisuuden iholta päivän mittaan tarjoten pitkäkestoisen ja nuorekkaan lopputuloksen.

Ultra Loose Powder –irtopuuterissa on kätevä twist-lock kansi, joka on suunniteltu pitämään puuterin purkissa sihdin alla. Soveltuu siis hyvin kuljettamiseen laukussa, meikkipakissa tai mukana matkustaessa.


Jos et ole varma sävystäsi, valitse translucent; täysin näkymätön puuteri joka sulautuu jokaiseen ihon väriin tummasta vaaleaan, jälkiä jättämättä!

Blaze on uusin tulokas Ultra Loose Powder –tuoteperheeseen. Sävynä poltettu keltainen säväyksellä mangoa. Blaze on formuloitu kirkastamaan ja korjailemaan erityisesti täyteläisiä ihonsävyjä. Se myös neutralisoi pintapunaisuutta ja tummia silmänalusia.


“FACE atelier's Ultra Loose Powder is pretty much perfect! It is finely milled, super smooth and pretty much disappears once on. It sets foundation without leaving me powdery or dry looking and feels very natural to the touch as well. It looked great all day and did prevent my foundation from shifting or wearing away.”

iknowallthewords.com

Arvostelut 0 arvostelua