FACE Atelier

131 Tuotetta


FACE Atelier on kauneusteollisuuden innovaattori, jonka hienostunut ja monipuolinen meikkisarja yksinkertaisesti toimii, ja toimii yksinkertaisesti. FACE Atelier on uniikki ikä- ja rotuneutraali brändi, joka on saavuttanut kulttimaineen niin kauneusalan ammattilaisten, monien kuuluisuuksien kuin kuluttajienkin keskuudessa.

FACE Atelier panostaa innovaatioon kopioimisen sijaan ja pitää kiinni periaatteistaan tarjota huippulaadukkaita, tehokkaita ja ainutlaatuisia tuotteita.

FACE Atelierilla on valtava uskollinen käyttäjäkuntansa: meikkitaiteilijoita ympäri maailman sekä suuri joukko kuuluisia faneja, mm Lady Gaga ja Kelly Clarkson. FACE Atelier on toiminut Madonnan kiertue- ja kuvausmeikkinä ja on säännöllisesti mukana New Yorkin muotiviikoilla. FACE Atelier on myös erittäin suosittu tv-meikkinä Amerikassa.
FILOSOFIA


Kauneus on katsojan silmässä ja FACE Atelierin filosofiassa jokainen nainen on oma kauneusikoninsa. FACE Atelier toimii eri tavalla kuin alalla on totuttu; se ei lanseeraa promokuvia, joilta sinun tulisi yrittää näyttää ja joita tulisi yrittää jäljitellä. Kauneus on sitä, että näytät parhaalta versiolta omasta itsestäsi – omana itsenäsi.

FACE Atelierin tavoitteena on olla täysin ikä- ja rotuneutraali sarja. Yrityksessä tiedostetaan, että naisia on kaiken muotoisia, näköisiä ja kokoisia ja kaikista kansallisuuksista. Missiona on tarjota hienostuneita ja kaikkiin tarpeisiin mukautuvia meikkejä, jotka saavat sinut näyttämään hyvältä ja tuntemaan olosi hyväksi.

FACE Atelierin perustaja Debbie Bondar on sitoutunut auttamaan kaiken ikäisiä naisia tiedostamaan, että on ok olla oma itsensä. Hän tietää, kuinka naisia pommitetaan päivittäin epärealistisilla kuvilla siitä, miltä heidän pitäisi näyttää. Hän kannustaa naisia hyväksymään itsensä torjumisen sijaan. Hän on omistautunut auttamaan naisia tuntemaan olonsa hyväksi omana itsenään.

Näytä hyvältä, tunne olosi hyväksi ja juhlista sitä mitä olet!TUOTTEET


FACE Atelier uskoo innovaatioon kopioimisen sijaan – koska maailma ei tarvitse taas yhtä pinkkiä huulipunaa lisää. Yritys keskittyy luomaan uniikkeja, mukautuvia ja huipputeknisiä tuotteita, joita on helppo käyttää ja jotka käyttäytyvät juuri niin kuin luvataan.

FACE Atelier käyttää tuotteissaan vain välttämättömiä aineosia, joilla on tietty erityinen tarkoitus tuotteen toimivuuden kannalta. Tuotteisiin ei lisätä hajusteita eikä muita ylimääräisiä aineita – ei myöskään sellaisia aineosia, jotka olisivat tehokkaita markkinoinnin kannalta mutta kyseenalaisia kosmetiikan kannalta.

FACE Atelier vastustaa eläinkokeita ja sillä on PETA:n virallinen hyväksyntä eläinkokeiden vastustajana. Se on myös saanut tunnustusta Coalition for Consumer Information on Cosmeticsin (CCIC) ja Leaping Bunny Programin puolesta ja listattu Caring Consumers -sivustolla. Mutta riippumatta virallisista sertifikaateista FACE Atelier ei siltikään testaisi tuotteitaan eläimillä; he haluavat nukkua yönsä rauhassa.


  • Näkymä