Benexere
Benexere ihonhoito - Kauneudenhoidon missio. Muster & Diksonilla on yli neljänkymmenen vuoden kokemus terveyden- ja vartalonhoidosta ja tutkimustyöstä niiden parissa. Horjumaton keskittyminen asiakkaiden vaatimuksiin ja toiveisiin yhdistettynä markkinoiden kehityksen syvälliseen analysointiin ovat mahdollistaneet kehittämään Benexere-tuotesarjan ulkoisen hyvinvoinnin tarpeisiin. Created by Muster Cosmetics edustaa huipputeknologiaa ja korkeaa, testattua laatua. Benexere tarjoaa luotettavia ja tehokkaita vastauksia kaikkiin kauneuteen liittyviin ongelmiin.
  • Näkymä
56,00 €

Benexeren Botolike Relaxis seerumi on botoxin tapaan kasvolihaksia rentouttava anti-age tehotiiviste

59,00 €

Botoxin tapaan kasvolihaksia rentouttava hoitovoide

28,90 €

BENEXERE Cream for Impure Skins 24V - epäpuhtaan ihon hoitovoide on ihanteellinen seka- ja ravoittuvalle iholle.

28,90 €

Intensiivisesti kosteuttava päivävoide, joka korjaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa, suojaa ihoa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.

26,90 €

Suojaava ja kosteuttava päivävoide herkälle, vaativalle ja helposti punoittavalle iholle.

28,90 €

BENEXERE Anti-age Cream Day 29v -päivävoide on loistava anti-age kasvovoide päivittäiseen käyttöön!

28,90 €

BENEXERE Anti-age Cream Night 30v on tehokas yövoide anti-age -ominaisuuksilla!

20,90 €

BENEXERE Eye Contour Restoring Cream 18v -silmänympärysvoide auttaa vähentämään tummuutta ja turvotusta silmänympärysihon alueella!

28,90 €

BENEXERE Nourishing Cream - ravitseva hoitovoide on ihon vastustuskykyä vahvistava voide, joka jättää ihon pehmeän tuntuiseksi!

26,90 €

Syväkosteuttava tehoseerumi Benexere Hyper Moiturizing Elasticing Consentrate kosteuttaa tehokkaasti, energisoi ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

29,90 €

Seerumi Benexere Smoothing Lifting Effect Serum - anti-age vaikutteinen tehotippa siloittaa ihon pintaa, ennalta ehkäisee ja hoitaa ikääntymisen merkkejä.

22,90 €

Rauhoittava kasvovesispray herkälle, ärtyneelle tai tulehtuneelle iholle.